• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Sany SY 135 C (NEW)

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

9 uur

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Wim Overbeek Landbouwshovels BV

Klavermaten 73
7472DD Goor

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSany
TypeSY 135 C (NEW)
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren9 uur

Omschrijving

Hier is altijd hard gewerkt: deze Sany SY 135 C graafmachine staat klaar voor jou. De machine is gloednieuw en heeft potentie in zowel het bouwtoepassingsgebied als daarbuiten. Deze rupsgedreven machine heeft een dipper / stick lengte van 250 cm wat je projecten ten goede komt qua bereik en veelzijdigheid.

De SANY SY135C is een compacte machine met een bedrijfsgewicht van 13.800 kg. Zijn onderwagen breedte van 2.590 mm en rupsen van 600 mm zorgen voor een stabiele basis wat je bijdraagt aan een veilige en betrouwbare werkomgeving.

Isuzu 4JJ1X dieselmotor, watergekoeld en lage emissie. Verwacht krachtig vermogen en maximale efficiëntie met het nominale vermogen van 73 kW bij 2000 o/min.

Zijn hydraulische systeem is indrukwekkend met hoofdpompen, rijmotor en zwenkmotor - allemaal geconfigureerd voor superieure prestaties in diverse werkomstandigheden. Daarbij komt een geïntegreerde snelwisselfunctie met leidingen over de boom en arm.

De cabine is voorzien van comfortkenmerken zoals een geveerde en verwarmde stoel, instelbare armleuningen, een geïntegreerde koelkast en nog veel meer. Veiligheid is ook een prioriteit; met eigenschappen zoals een accu hoofdschakelaar, akoestisch rijalarm en afsluitbare service luiken zorgt deze machine ervoor dat de operator veilig kan werken.

LED-verlichting rondom de machine zorgt ervoor dat je onder alle lichtomstandigheden kunt werken. Daarnaast helpt de oranje zwaailamp om de machine's aanwezigheid kenbaar te maken.

De Sany SY 135 C is een machine die resultaten oplevert. Sta je klaar voor efficiëntie en betrouwbaarheid? Neem dan contact op met ons sales team voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen74 kw
Type motorIsuzu 4JJ1X
Gewicht15500 kg

Opties

  • 2-delige giek

Vergelijkbare machines