• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Maxus 100% Elektrische chassis cabine E-Deliver 9 Chassis L3 / L4

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
1/14

2024

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Boonstoppel Truckservice B.V.

Coenecoop 68
2741 PD Waddinxveen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMaxus
Type100% Elektrische chassis cabine
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
BrandstofElektrisch
KleurWit

Omschrijving

Met trots presenteren we de gloednieuwe Maxus 100% Elektrische Chassis Cabine varianten van de E-Deliver 9. Deze krachtpatser, uit bouwjaar 2024, is beschikbaar in zowel L3 als L4. Feilloos passend bij elke uitdaging in het vervoer, is dit voertuig niet alleen veelzijdig, maar ook afgeladen met moderne functies en voldoet het aan alle veiligheidseisen.

Qua staat is deze Maxus praktisch nieuw en in uitstekende conditie - technisch perfect, optisch onberispelijk en geheel schadevrij. Deze wagen vormt een robuuste en betrouwbare keuze die je bedrijf weer op weg helpt.

De Maxus E-Deliver 9 is voorzien van een rijke uitrusting en biedt talloze mogelijkheden voor opbouw naar keuze. Of je nu een open, gesloten of gesloten opbouw met laadklep of kipper nodig hebt, deze chassis cabine kan aan jouw specifieke eisen voldoen.

Daarnaast zijn er aantrekkelijke financiële voordelen verbonden aan de aanschaf van deze wagen. Voor zakelijke kopers zijn de prijzen exclusief BTW en is er geen motorrijtuigenbelasting van toepassing. Bovendien is de SEBA-subsidie mogelijk van toepassing op nieuwe elektrische voertuigen, wat een extra voordeel kan zijn.

Voor meer informatie, of om de leverings- en uitvoeringsmogelijkheden te bespreken, neem contact op met Frans Hooft (+31651389444). Stap vandaag nog in de wereld van elektrisch vervoer met de Maxus 100% Elektrische Chassis Cabine.

Specificaties

Algemene specificaties

TransmissieAutomatisch