• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Maxus eDeliver9 CC met Open Laadbak 100% elektrisch 65 kWh N1 Direct uit voorraad

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

10 km

2023

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Boonstoppel Truckservice B.V.

Coenecoop 68
2741 PD Waddinxveen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMaxus
TypeeDeliver9 CC met Open Laadbak
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Tellerstand10 km
BrandstofElektrisch
KleurWit

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een open laadbak van hoge kwaliteit, kijk dan niet verder dan deze Maxus eDeliver9 CC. Gebouwd in 2023, bevindt deze machine zich in een uitstekende staat over de hele linie - optisch, technisch, en algemeen. Met afmetingen van 370 x 208 x 40 cm, biedt hij een aanzienlijke laadruimte voor al je vrachtbehoeften.

Ondanks het formaat, is deze machine verrassend licht met een GVW (Bruto voertuiggewicht) van 3.500 kg. De deuren zijn beperkt tot 2, wat je laad- en losprocessen vergemakkelijkt. Voor je gemoedsrust is deze machine volledig schadevrij.

Een van de opmerkelijke kenmerken van dit model is dat het 100% elektrisch is, een perfecte keuze in deze tijden van toenemende duurzaamheidsinspanningen. Met aluminium borden en een zelfdragende Alu vloerplank biedt de open laadbak een betrouwbare en duurzame oplossing voor je transportbehoeften.

Als je interesse hebt in deze machine, twijfel dan niet om contact op te nemen met Frans Hooft voor meer informatie. Extra opties zijn ook beschikbaar in overleg. Vergeet ook niet dat deze machine in aanmerking komt voor de SEBA-subsidie.

Met directe beschikbaarheid van de voorraad, kunt je in een mum van tijd gebruik maken van de uitstekende functies en voordelen van deze Maxus eDeliver9 CC. Bekijk hem vandaag nog en ervaar zelf de voordelen.