• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

FM-x 17 - Atex Miretti EX 2G/Z1 * DEMO !!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

1.477 uur

2016

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Janssenpallettrucks

Bijsterhuizen 5121
6604LX Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelFM-x 17 - Atex Miretti EX 2G/Z1* DEMO !!
TypeFM-x 17 - Atex Miretti EX 2G/Z1* DEMO !!
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt
Draaiuren1.477 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek de krachtige en betrouwbare STILL FM - X 17 reachtruck, voorzien van een Miretti 2G / Zone EX systeem. Deze demo model machine staat garant voor veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid, ongeacht de omvang van uw logistieke taken.

Met een mast die zich uitstrekt tot een indrukwekkende hoogte van 5000 mm en een capaciteit om tot 1700 kg te tillen, neemt deze krachtpatser moeiteloos zware lasten over. De mast kan ook verlaagd worden tot een handelbare hoogte van 2210 mm, waardoor manoeuvreren in krappe ruimtes geen enkel probleem is.

Gebouwd in 2016, heeft deze reachtruck slechts 1477 bedrijfsuren op de teller, en verkeert daarom nog in topconditie. Het is uitgerust met een robuuste 48 v / 465 ah capaciteit, waarmee je langdurig en continu kunt werken.

Speciale functies omvatten container-specificaties, en een extra hydraulische aansluiting tot op het vorkenbord. Bovendien is de machine uitgerust met 2 x Blue Spot veiligheidslichten voor extra zichtbaarheid en veiligheid, evenals nieuwe banden die voldoen aan de ATEX-specificaties.

Het Miretti E7588 systeem is ATEX gecertificeerd (INERIS 10 ATEX 3022), toegestaan in ZONE 1 en 2 en behoort tot de EX IIB gasgroep. De temperatuurklasse is T3, wat betekent dat het veilig werkt in omgevingstemperaturen tot 200°C.

Deze STILL FM - X 17 reachtruck verkeert in nieuwstaat. Met zijn talrijke functies en extra duurzaamheid staat deze machine klaar om zware logistieke taken met gemak aan te pakken. Wees er snel bij en voeg deze betrouwbare reachtruck toe aan je vloot!

Vergelijkbare machines