• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

R 10 N ( 1120 ) Coldstore * FULL options !! DEMO !!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

237 uur

2017

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Janssenpallettrucks

Bijsterhuizen 5121
6604LX Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
ModelR 10 N ( 1120 ) Coldstore * FULL options !! DEMO !!
TypeR 10 N ( 1120 ) Coldstore * FULL options !! DEMO !!
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren237 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Wees voorbereid om onder de indruk te zijn van deze kwalitatieve reachtruck: de Linde R 10 N (1120) uit 2017. Deze machine heeft slechts 237 werkuren op de teller en is van origine afkomstig van een gerenommeerde Duitse dealer. Zijn complete onderhoudsgeschiedenis is bekend en duidt op een voertuig dat zo goed als nieuw is.

Deze hardwerkende reachtruck heeft een draagvermogen van 1000 kg en kan een ongekende hoogte bereiken van 6550 mm. Zo hoeft je nooit op zoek naar een extra opstapje wanneer je hooggeplaatste producten wilt bereiken. De 3F6550-mast en Lagere hoogte van 2760 mm zorgen voor stabiele en betrouwbare prestaties bij elk gebruik.

De Linde R 10 N (1120) staat bekend om zijn volledige opties: een nauw ontwerp voor strakkere gangen, een Linde-duo-pedaalbediening, een cabine met doorkijkgaten, een panoramisch glazen dak en een hoogtemeter. Deze machine is zelfs uitgerust met zijgeleidingswielen voor railbegeleiding, die elke manoeuvre een fluitje van een cent maken.

Een uniek kenmerk van deze reachtruck is zijn koude-opslagcapaciteit, die het een essentieel stuk uitrusting maakt in gekoelde opslagruimtes. En om het rijcomfort te verbeteren, biedt het een luchtgeveerde stoel met verwarming.

De krachtige batterijcapaciteit (48 v / 560 ah) stelt de reachtruck in staat om lang te opereren zonder onderbrekingen. Bespaar tijd en verhoog je productiviteit met deze Linde R 10 N (1120). Met zijn indrukwekkende functies en betrouwbare prestaties is het de slimme keuze voor elk zwaar tillend werk.

Vergelijkbare machines