• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Javo standaard potmachine

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

2001

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJavo
Typestandaard
Bouwjaar2001
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare, efficiënte oppotmachine voor je tuinbouw- of boomkwekerijwerkzaamheden? Dan is de Javo Standaard de juiste keuze voor je. Deze populaire potmachine wordt vaak ingezet in de land- en tuinbouwsector en kan een breed scala aan culturen aan, zoals potplanten, bloembollen, vaste planten, boomkwekerijgewassen en perkplanten.

Het design van deze machine is zeer praktisch - hij is standaard mobiel uitgevoerd met twee wielen en kan dus op elke gewenste plek worden ingezet. De machine is uitgerust met een pneumatische potinzetter en boor, een pneumatische afzetter, en maar liefst 20 verstelbare pothouders/plaatsen. Met de juiste pothouder kan het normaal maximaal 19 cm en met booronderbreker tot 28 cm met 10 pothouders/posities halen.

Ook wat betreft grondsoorten is de Javo Standaard flexibel - hij kan met de meest uiteenlopende soorten overweg. Zijn grondaanvoerband is in snelheid regelbaar, waardoor je de potmachine volledig kunt aanpassen aan je werkomstandigheden.

Bij aankoop van de Javo Standaard krijg je niet alleen een topkwaliteit machine, maar ook de betrouwbare service van Duijndam Machines. Deskundig personeel controleert alle machines voor aflevering en kan je assisteren met het transport. Bovendien zijn er diverse gebruikte land- en tuinbouwmachines beschikbaar, alle betrouwbaar en van hoge kwaliteit.

Interesse in de Javo Standaard oppotmachine? Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan via de website van Duijndam Machines.