• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hinowa Lightlift 20.10

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

57 uur

2018

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Hoogwerkt B.V.

Energieweg 34
2382NK Zoeterwoude

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHinowa
TypeLightlift 20.10
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren57 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek de kracht van de Hinowa Lightlift 20.10 hoogwerker. Deze machine is speciaal ontworpen voor de bouwsector en komt in de opvallende kleur Ral6027. Ondanks dat deze hoogwerker is uitgerust met een rupsaandrijving, behoudt hij zijn wendbaarheid dankzij zijn compacte afmetingen van 4,5x0,8x2 meter.

De Hinowa Lightlift 20.10 combineert kracht met functionaliteit. Met een werkhoogte van maar liefst 2.010 cm en een hefcapaciteit van 230 kg maakt deze machine elke klus makkelijker. De knikarm zorgt voor maximaal bereik en nauwkeurige controle, terwijl de maximale horizontale reikwijdte van 970 meter en het 360 graden draaibereik een ongeëvenaarde flexibiliteit bieden.

De hoogwaardige kwaliteit van deze machine is terug te zien in de staat van onderhoud. De hoogwerker verkeert in een technisch en optisch goede staat, is zorgvuldig onderhouden door de eerste eigenaar en is jaarlijks gekeurd. De leveringstermijnen zijn EXW en de laatste inspectie is uitgevoerd op 31-08-2023.

Deze hoogwerker is uitgerust met de nieuwste technologie voor maximaal gebruiksgemak en veiligheid. Innovatieve functies zoals het Performance hydraulisch systeem, automatische afstempeling, de ingebouwde Start & Stop-technologie en het 3-punts kniehevelsysteem maken het werk efficiënter en veiliger. Bovendien is de werkkorf voorzien van een inwendig lucht-, water- en elektrasysteem voor gebruik met diverse gereedschappen.

Als kers op de taart wordt de machine voor overdracht voorzien van een nieuwe hoogwerker keuring. Mocht je geïnteresseerd zijn of extra informatie willen, neem dan gerust contact op.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2880 kg

Vergelijkbare machines