• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip
Deze advertentie is niet meer beschikbaar. Bekijk andere advertenties in de categorie Overige landbouwmachines.

Vergelijkbare machines

Strautmann Siloblitz 250SA

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

1999

Niet meer beschikbaar

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStrautmann
TypeSiloblitz 250SA
Bouwjaar1999
ConditieGebruikt

Omschrijving

Deze Strautmann Siloblitz 250SA is een betrouwbare machine voor elke veehouderij. Met haar capaciteit van 2.5m3 en 2-zijdige losfunctie, maakt deze kuilvoerwagen het verschil op het land. De kleur is onbekend en het toepassingsgebied is landbouw. Ze is gebouwd in 1999, dus ze heeft de ervaring en betrouwbaarheid die je zoekt in een landbouwmachine.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact op met onze verkoopafdeling via 0626748261 of stuur een mail naar info@van-gurp.nl. Ons referentienummer voor deze machine is VOER15660.

Wil je haar in actie zien? Je kunt haar komen bekijken op locatie. We zijn 6 dagen per week geopend, maar we raden je wel aan om eerst een afspraak te maken. En vergeet niet: de getoonde prijs is exclusief BTW en onder voorbehoud. Vraag ook naar onze lease mogelijkheden. Wist je dat inruil ook mogelijk is bij ons?

Voor meer foto's, technische specificaties en andere informatie kun je terecht op onze website. En mocht je geïnteresseerd zijn in export, dan kunnen we je daarmee helpen. Met passie regelen we het transport naar jouw locatie, binnen en buiten Europa. Al sinds 1903 is Van Gurp een betrouwbare partner in de wereld van landbouwmachines. We zien je graag snel!