• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Javo Plus potmachine

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

2020

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJavo
TypePlus
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt

Omschrijving

Duik in de wereld van efficiëntie en precisie met deze Javo Plus potmachine. Deze staat altijd klaar om de werklast van jouw landbouwactiviteiten te verminderen. Ontworpen om perfect te werken met potten van 9 tot 23 cm, is dit een veelzijdige machine die jouw hoge efficiëntiebehoeften op de boerderij kan bereiken.

De potmachine heeft een elektronisch regelbare afstelling, perfect voor het werken met verschillende potmaten. Plus, de machine heeft rubberen opvoerriemen en speciale pottenbaanaandrijving om het geluid te minimaliseren en het onderhoud te beperken - een kenmerk dat zorgt voor een rustige en zorgeloze werkomgeving. Ook de elevator en de pottenbaan zijn frequentie geregeld voor een soepel en gestaag werkproces.

Bovendien heeft deze machine unieke functies, zoals een eigen grondbunker met een grondband en stuursnaren voor een zeer nauwkeurige afstelling van de grondaanvoer. Met het grond-retour-systeem voorkom je opstopping en verspilling van substraat. Met de eenvoudige verstelling is de machine ook uitermate geschikt voor het werken met meerdere potmaten. En met 4 stuurbare wielen, is de machine zeer mobiel en een makkelijke te verplaatsen.

Zin om deze geavanceerde machine aan je collectie toe te voegen? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of vraag een volledige offerte aan via onze website. Bekijk ons volledige aanbod aan gebruikte en betrouwbare machines en ontdek hoe wij, met 40 jaar ervaring, jou kunnen helpen met het vinden van de perfecte machine voor jouw land- of tuinbouwbedrijf. Bij Duijndam Machines, de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines, is elk product gecontroleerd voor aflevering door ons deskundig personeel. Wij kunnen je zelfs assisteren met transport. Neem vandaag nog contact met ons op!