• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Ruthmann Bluelift SA18

Foto 1

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Vink Machinery

Bijsterhuizen 5018
6604LZ WIJCHEN

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRuthmann
TypeBluelift SA18
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt

Omschrijving

Voel je uitgedaagd in de hoogte met de Ruthmann Bluelift SA18. Deze hoogwaardige hoogwerker, speciaal ontworpen voor de bouwsector, combineert stevigheid en betrouwbaarheid om je werk gemakkelijker te maken. Aangedreven door een robuust rups systeem, staat deze machine garant voor stabiliteit, ongeacht de ondergrondcondities.

De Ruthmann Bluelift SA18 wordt gekenmerkt door zijn knikarm mast, die een indrukwekkende werkhoogte van 18 meter kan bereiken. Hierdoor kan het horizontaal ook een bereik van 9,3 meter halen. Het is een efficiënte tool die vlekkeloos functionaliteit en ergonomie combineert, zodat je in alle comfort kunt werken.

Deze hoogwerker onderscheidt zich ook door zijn betrouwbaarheid, met een algehele goede staat in zowel optisch, technisch als algemeen opzicht. Het beschikt ook over een hefvermogen van 230 kg en een eigen gewicht van 2200 kg, wat de efficiëntie verder verhoogt.

Vervaardigd in 2016, komt de Ruthmann Bluelift SA18 compleet met documenten en een lithium voeding, wat een lange levensduur en betere prestaties garandeert.

Voor meer informatie neem contact op met Vink Machinery via +31 643592330, +31 620075567 of sales@vinkmachinery.nl. Ga hoger met de Ruthmann Bluelift SA18 en ontdek hoe het je bouwervaring kan verbeteren.

Vergelijkbare machines