• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Özgül 80 Ton 4 axle - LW4 AFR FIX

Foto 1

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkÖzgül
Model80 Ton 4 axle - LW4 AFR FIX
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Ben je op zoek naar een sterke en betrouwbare dieplader voor zware ladingen? Bekijk dan deze Özgül 80 Ton 4 axle - LW4 AFR FIX. Met een bruto voertuiggewicht van 90.000 kg, een laadplatformlengte van 11.250 mm en een nuttige lading van 80.000 kg, is dit krachtige werkpaard klaar om zelfs de meest uitdagende ladingen aan te pakken.

De dieplader heeft een I-type chassis, ontworpen voor extra duurzaamheid en zware inzet, volledig gelast S355-staal en een automatisch ondergedompeld ARC-lasproces. De carrosseriestructuur is eveneens robuust, met automatische robotlassen voor optimale integriteit en sterkte.

Veiligheid en prestaties gaan hand in hand met vier Özgül Turkse merk trommelremassen met 16 ton per as en een mechanische bladveerophanging met 12-14 lijnen. De koningspil heeft een enkele positie, goedgekeurd volgens de EU-regelgeving en voorzien van een koppelpen van 2 inch voor een stevige verbinding.

De Özgül 80 Ton heeft 16+1 units banden (12 R 22.5) en stalen velgen (9.00 x 22.5), een tweelijns luchtremsysteem op alle wielen en een elektrisch systeem met een 24V, 2x7 + 1x15 pin aansluiting, conform de SAE-norm en met ADR-aanpassing.

De laadinrichting omvat een compleet 6/7mm stalen sjorplaat op het platform en de assen, hydraulisch bediende achterkleppen met hoogwaardig elektro-hydraulisch systeem en hulp op afstand.

Aanvullende accessoires zijn onder meer zware lashing rings, spatborden, een kunststof watertank, wielblokken en houders, zijbeschermingen van staal, een gereedschapskist, een reservewielhouder met 1 band (op de nek van de aanhanger), handmatige steunpoten aan de achterzijde, reflecterende tape en een reflector.

Kleur is op aanvraag, en voorafgaand aan elke verfbeurt wordt de trailer altijd volledig gezandstraald, chemisch gereinigd, bedekt met HYZINC en epoxy en voorzien van twee lagen acrylverf.

De prijs wordt exclusief BTW getoond. Referentienummer van dit model is 00032332. Is deze stevige en betrouwbare dieplader precies wat jij zoekt? Neem direct contact op en ontdek hoe de Özgül 80 Ton 4 axle - LW4 AFR FIX jouw zwaarste transportproblemen kan oplossen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht15540 kg

Opties

  • Reserveband