• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Özgül 80 Ton 4 axle - LW4 AFR FIX

Foto 1

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkÖzgül
Model80 Ton 4 axle - LW4 AFR FIX
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Amplify je transportcapaciteiten met deze robuuste Özgül 80 Ton 4 axle - LW4 AFR FIX dieplader. Ontworpen voor zware belasting en duurzaamheid, het chassis van dit model bestaat volledig uit S355 stalen profielen afgewerkt met automatische ondergedompelde ARC-lassen en robotlassen op de bovenstructuur. Met een bruto gewicht van 90.000 kg en een aanzienlijke laadruimtelengte van 11.250 mm is deze machine perfect voor zware, omvangrijke ladingen.

De oplegger is uitgerust met vier 16 ton Özgül drum-remassen, ondersteund door een mechanisch veerophangingssysteem. Deze betrouwbare wielaandrijving wordt aangevuld met 16+1 12 R 22.5-banden gemonteerd op stalen randen, voor maximale grip op de weg, ongeacht de omstandigheden.

Voor eenvoudige bediening bevat het model een hydraulisch bediende laadklep aan de achterkant met een elektropomp. Nood- en service-remkamers, een tweelijnsluchtremsysteem en een 24V elektrisch systeem zorgen voor een veilig en efficiënt transport.

Dit model bevat ook waardevolle functies zoals zware bevestigingsringen, gecertificeerde Expray spatlappen, een kunststof watertank, wielblokken en een gereedschapskist. Het voertuig is beschikbaar in uw gekozen kleur en wordt zorgvuldig voorbereid voor levering met zandstralen, chemische reiniging, HYZINC-bedekking, epoxy-bedekking en twee lagen acrylverf.

Referentienummer voor dit model is 00032330. De BTW is niet inbegrepen in de prijs. Voeg deze machine nu toe aan je wagenpark en ervaar het verschil in kracht, duurzaamheid en prestaties.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht15540 kg

Opties

  • Reserveband