• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Lecitrailer SEMI DIEPLADER met schuifzeilen

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

999 km

999 uur

1998

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BR MACHINERY

SLOOTSEKUILEN 20
5986PG BERINGE

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLecitrailer
ModelSEMI DIEPLADER met schuifzeilen
Bouwjaar1998
ConditieGebruikt
Tellerstand999 km
Draaiuren999 uur

Omschrijving

Stel je voor dat je een zware lading hebt die je moet vervoeren. Gelukkig bestaat de Lecitrailer Semi Dieplader. Deze machine is klaar om elke uitdaging aan te gaan, veilig en efficiënt.

Dit robuuste model uit 1998 heeft twee stevige assen en is uitgerust met luchtvering voor optimaal rijcomfort, ongeacht de lading. De dieplader kan tot wel 20 ton dragen, dus je grootste, zwaarste machines zijn geen probleem.

Alles gekoppeld achter je truck rijd je met gemak op goede banden. De Lecitrailer komt bovendien met een recente APK die nog geldig is tot 6 juni 2025. Je kunt dus nog vele kilometers met vertrouwen tegemoet.

Het meest bijzondere: deze semi dieplader heeft schuifzeilen. Je laadt dus eenvoudig vanaf beide zijkanten of van bovenaf en je goederen blijven goed beschermd tegen de weersinvloeden.

De Lecitrailer Semi Dieplader is een krachtig werkpaard dat nog jaren mee zal gaan. Hij verkeert in goede staat en is meteen klaar voor gebruik. Klaar om de zware klussen mee te klaren.

Let op, de prijs van deze machine is exclusief btw. Interesse? Neem snel contact op en ontdek hoe de Lecitrailer Semi Dieplader jouw zware ladingen kan verlichten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht8120 kg

Vergelijkbare machines