• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Visser Space-o-mat- verzamelband voor potplanten

Image

1999

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVicon
Typespace o mat
Bouwjaar1999
ConditieGebruikt

Omschrijving

Je bent op zoek naar een efficiënte manier om de workflow in de kassen te versnellen? Neem dan een kijkje bij deze Vicon Space o Mat, een betrouwbare oplossing voor het transport van potten.

Dit systeem werkt naadloos samen met je bestaande infrastructuur. Van het vullen van potten met een oppotmachine tot het transporteren en plaatsen van de potten in de kas of het containerveld - de Vicon Space o Mat maakt het mogelijk. Met een royale bufferband van 800 cm x 180 cm kun je gemakkelijk meerdere potten verwerken, waardoor je kostbare tijd bespaart.

De Vicon Space o Mat is onderdeel van ons assortiment aan betrouwbare gebruikte machines. Elke machine wordt gecontroleerd voordat deze afgeleverd wordt, dus je kunt ervan uitgaan dat je een product krijgt dat voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Daarnaast staan wij altijd klaar om je te assisteren met transport, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Wil je meer informatie of een volledige offerte ontvangen? Dat kan eenvoudig en snel via onze website. Natuurlijk kun je ook altijd even bellen. Bij Duijndam Machines, dé specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines, zijn we al 40 jaar toegewijd aan het leveren van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Bezoek onze website en bekijk ons volledige aanbod.