• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Strautmann Siloblitz 250SA

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

1999

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStrautmann
ModelSiloblitz 250SA
Bouwjaar1999
ConditieGebruikt

Omschrijving

Strautmann Siloblitz 250SA. Deze robuuste veehouderijmachine met een inhoud van 2.5m3 is precies wat je nodig hebt als je werkzaam bent in de landbouw. Deze Strautmann kuilvoerwagen kan aan beide zijden lossen, wat de efficiëntie en het gemak van je werkzaamheden vergroot.

De kleur van de machine is onbekend, maar laat dit je niet tegenhouden. Wat het wel laat zien is het mysterie en de betrouwbaarheid die gecombineerd worden in deze industriële reus, gebouwd in 1999. Dit is de prototype kuilsnijder die je nodig hebt in je machinepark.

Je bent van harte welkom om onze website te bezoeken voor meer foto's en technische specificaties van de Strautmann Siloblitz 250SA. We kunnen helpen bij de import en export van machines en enthousiast het vervoer naar jouw locatie regelen.

Wil je deze machine in het echt komen bekijken, dan staan we zes dagen per week voor je klaar. We raden je wel aan om van tevoren een afspraak te maken. Inruil is mogelijk en vergeet niet te vragen naar onze lease mogelijkheden.

Meer informatie nodig? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling via +31 626748261 of info@van-gurp.nl. Ons referentienummer voor deze machine is VOER15660. De getoonde prijs is exclusief BTW en onder voorbehoud.

Bij Van Gurp, al meer dan een eeuw een begrip in de landbouw, staat service voorop. Wij kijken uit naar je bezoek.

Vergelijkbare machines