• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Remac NEX 300

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
1/13

2020

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRemac
ModelNEX 300
Bouwjaar2020
ConditieNieuw

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte wiedeg voor je landbouwactiviteiten? Bekijk dan eens de Remac NEX 300. Deze machine verkeert in zeer goede staat, zowel algemeen, technisch als optisch. Je kunt er dus op vertrouwen dat hij zijn werk uitstekend zal doen.

Het oppervlaktebereik van deze wiedeg is indrukwekkend met een werkbreedte van 300 cm. Deze brede reikwijdte zorgt voor een hoge werksnelheid en efficiëntie, waardoor je tijd en kosten bespaart. En dan hebben we het nog niet eens over de handige extra's, zoals de rotorkopeg met multip mestanden, een extra set wisseltandwielen en een doorlopende aftakas met breekbouten.

Het bouwjaar van deze machine is 2020 en hij draagt uiteraard de CE-markering, dus je kunt erop rekenen dat deze wiedeg voldoet aan alle Europese veiligheids- en gezondheidseisen.

Wil je meer weten over deze Remac NEX 300? Neem dan contact op met onze Sales Department via telefoonnummer +31 626748261 of e-mailadres info@van-gurp.nl. Zij helpen je graag verder met al je vragen.

Je bent ook altijd welkom om de Remac NEX 300 te komen bekijken. Wij zijn 6 dagen per week geopend, maar het is raadzaam om vooraf een afspraak te maken.

Bekijk deze machine op onze website voor meer foto's en alle technische specificaties. Van Gurp kan je ook helpen met het importeren en exporteren van machines. Wij regelen met plezier het vervoer naar jouw locatie.

Is de Remac NEX 300 de wiedeg waarnaar je op zoek bent? Dan horen we graag van je.