• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Krone SWADRO 800

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKrone
ModelSWADRO 800
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ervaar de efficiëntie en productiviteit van de Krone Swadro 800. Deze robuuste zwadhark is het ideale stuk landbouwmateriaal dat is ontworpen om aan al jouw behoeften op het veld te voldoen.

De Krone Swadro 800 is bedoeld voor het zwaarste landbouwwerk, met een kleur die nog even onbekend is, verrast deze machine je niet met zijn looks, maar met zijn ongekende duurzaamheid en betrouwbaarheid. De machine is in 2014 gebouwd en is nog steeds klaar om je bij te staan op het veld.

Bezoek onze website voor meer foto's en alle technische specificaties van de Krone Swadro 800. We kunnen de machine zowel binnen Europa als daarbuiten leveren, met enthousiasme regelen we het vervoer naar je locatie.

Bekijk deze robuuste machine zelf, wij zijn 6 dagen per week geopend. We adviseren je wel vooraf een afspraak te maken. Van Gurp heeft een lange geschiedenis sinds 1903, we staan bekend om onze betrouwbare diensten en kwaliteitsmachines. Overweeg ook onze leaseopties en de mogelijkheid voor inruil.

Neem voor meer informatie contact op met onze Sales Department op +31 626748261 of via info@van-gurp.nl. Onthoud dat de getoonde prijs exclusief BTW is en onder voorbehoud. Maak de Krone Swadro 800 onderdeel van jouw landbouwarsenaal en ervaar het zelf.

Vergelijkbare machines