• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Krone easycut R320CV

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
1/15

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKrone
Modeleasycut R320CV
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je toe aan een upgrade voor je landbouwapparatuur of heb je gewoon een betrouwbare en efficiënte maaier nodig voor je boerderij? Wij hebben het perfecte antwoord voor je: de Krone EasyCut R320CV. Deze machine is in maart 2020 geleverd aan een klant en heeft sindsdien maar weinig werk verricht. Technisch gezien verkeert de machine in nieuwstaat en is klaar om direct ingezet te worden op je boerderij.

De maaier wordt ondersteund door het sterke merk Krone, bekend om zijn duurzaamheid en prestaties in het landbouwveld. Door zijn efficiënte design en hoogwaardige techniek is de Krone EasyCut R320CV jouw perfecte partner voor het onderhouden van weilanden en velden.

Omdat de kleur van de machine momenteel onbekend is, voegt dit een vleugje mysterie toe aan je aankoop. Je kunt er vanuit gaan dat naast de kleur, de maaier precies is wat je nodig hebt voor jouw specifieke landbouwbehoeften.

De getoonde prijs is exclusief BTW. Voor meer informatie of om de machine te bekijken, neem je contact op met onze sales afdeling. Zij kunnen je alles vertellen over de technische specificaties, beschikbare foto's en meer.

Naast de verkoop van landbouwmachines, bieden wij ook hulp bij het importeren en exporteren van machines. Wij regelen met plezier het transport naar jouw locatie binnen en buiten Europa.

Ook voor inruil of lease mogelijkheden ben je bij ons aan het juiste adres. Wacht niet langer om het potentieel van jouw boerderij volledig te benutten met deze krachtige Krone EasyCut R320CV maaier. Ons team is 6 dagen per week beschikbaar. Maak een afspraak en ervaar zelf wat deze machine voor jou kan betekenen.

Vergelijkbare machines