• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JCB S3246E

Foto 1
Foto 2
Foto 3
1/3

2019

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Hoogwerkt B.V.

Energieweg 34
2382NK Zoeterwoude

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJCB
ModelS3246E
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare, sterke en veelzijdige schaarhoogwerker? Dan is de JCB S3246E precies wat je nodig hebt, perfect voor intensief gebruik in de bouwsector. Met een opvallende kleur in Ral6027, wordt deze machine gekenmerkt door zijn duurzaamheid en kracht.

Deze elektrische schaarhoogwerker is uitgerust met vooruitstrevende lithium-ion technologie en geschikt voor zware werkzaamheden op grote hoogte, zowel binnen- als buitenshuis. Met een indrukwekkende maximale werkhoogte van 12 meter en een robuust hefvermogen van 320 kg, is deze machine gebouwd om te presteren. Ondanks zijn kracht, blijft de JCB S3246E compact met een breedte van 1,20m, hiermee behoudt hij goede toegankelijkheid op krappe plekken.

Dankzij de lithium-ion technologie biedt deze schaarhoogwerker langdurige inzet tussen oplaadbeurten, snelle oplaadmogelijkheden voor minimale stilstandtijd, onderhoudsarme accu's met een lange levensduur en niet te vergeten: constante prestaties, ook bij lage accucapaciteit. Deze emissievrije machine is eveneens milieuvriendelijk en energiezuinig.

Deze solide JCB S3246E beschikt over stevige banden voor diverse ondergronden. Nauwkeurige proportionele besturing zorgt voor veilig manoeuvreren. Het ruime platform van deze machine is voorzien van een uitschuifbaar gedeelte voor extra werkruimte.

Deze goed onderhouden machine heeft slechts 1 eerdere eigenaar gehad. Alle recente keuringen en onderhoudsbeurten zijn uitgevoerd. De JCB S3246E verkeert in algemeen goede staat, zowel optisch als technisch.

Ben je nieuwsgierig naar de JCB S3246E? Aarzel niet om contact op te nemen voor een bezichtiging of demonstratie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2646 kg

As 1

PositieVoor

As 2

PositieAchter