• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JCB S2646E

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
1/5

2017

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Hoogwerkt B.V.

Energieweg 34
2382NK Zoeterwoude

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJCB
ModelS2646E
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Maak indruk met deze JCB S2646E elektrische schaarhoogwerker, uitgevoerd in een opvallende Ral6027 kleur. Met zijn wiel aandrijving, is deze krachtpatser ideaal in de bouwsector en kan hij zonder problemen een last van 450 kg de hoogte in takelen. Zijn mast kan tot maximaal 810 cm heffen terwijl de totale werkhoogte maar liefst 1010 cm bedraagt.

Met slechts één vorige eigenaar verkeert deze machine niet alleen in een algemene, maar ook technische en optische goede staat. Daarnaast zorgen de compacte afmetingen van 2,39 m lang, 1,15 m breed en 1,96 m hoog voor een groot gebruiksgemak.

Zijn lithium-ion-technologie biedt vele voordelen: langere werktijden tussen oplaadbeurten, snellere oplaadtijden voor hogere productiviteit, onderhoudsvrije accu's met een langere levensduur en consistent presteren gedurende de gehele ontladingscyclus. Bovendien is hij milieuvriendelijk en energiezuiniger dan traditionele machines.

Nog enkele belangrijke kenmerken: het compacte ontwerp maakt eenvoudige toegang mogelijk, de non-marking banden zijn ideaal voor gevoelige vloeren en het uitschuifbare platform zorgt voor extra werkruimte. Bovendien laat de proportionele besturing precieze manoeuvres toe.

Alles is in het werk gesteld om deze machine in topstaat te houden, met regelmatig onderhoud en controles. Neem contact op voor een bezichtiging of proefrit en zie zelf wat deze hoogwerker te bieden heeft!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2528 kg

As 1

PositieVoor

As 2

PositieAchter

Vergelijkbare machines