• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hyster R1.4

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
1/5

0 uur

2022

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyster
ModelR1.4
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt
Draaiuren0
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Met trots bieden we de Hyster R1.4 reachtruck aan. Met een onbekende kleur, zal de focus volledig liggen op de geweldige technische mogelijkheden en prestaties van deze machine. Deze wordt aangedreven door een 620 Ah, 48 V, HYSTER-batterij, gloednieuw uit 2022.

In de wereld van warehousing en logistiek is efficiëntie van het grootste belang. Deze Hyster R1.4, met het referentienummer 17231, is ontworpen met dat in gedachten. Deze reachtruck heeft een indrukwekkende hefcapaciteit van 1400 kg en kan een hoogte van 650 cm bereiken, waardoor ladingen eenvoudig op hun plaats kunnen worden getild.

Het is belangrijk om een reachtruck te hebben die geschikt is voor alle soorten vloeren, en dat is waar de non-marking banden op deze machine van pas komen. Bovendien, voor extra veelzijdigheid, is de mast ontworpen om te schuiven, voeg daar de extra functie van de sideshift aan toe en je hebt een machine die flexibel genoeg is om elke taak aan te kunnen.

Met minder dan 500 uur op de teller, verkeert deze reachtruck nog steeds in zeer goede staat. De machine heeft de CE-markering en voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.

Of je nu op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning of een permanente oplossing, deze reachtruck is beschikbaar voor huur, koop of financial lease. Voor extra informatie of een vrijblijvend voorstel, neem gerust contact met ons op bij sales@liftlease.nl of bel ons op 085-0645366. Kies voor de Hyster R1.4 voor een betrouwbare en effectieve prestatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorHYSTER
Asconfiguratie4×2

As 1

PositieVoor

As 2

PositieAchter

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines