• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still FM-X14

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

19.254 uur

2017

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelFM-X14
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren19.254 uur

Omschrijving

Maak kennis met deze krachtige Still FM-X14, een elektrische reachtruck van topniveau. Met een indrukwekkende hefcapaciteit van 1800kg en een maximale hefhoogte van 920cm is deze machine gemaakt om intensieve heftaken met gemak aan te pakken.

Een bijkomend voordeel is de 320cm vrije heffing, wat de flexibiliteit en wendbaarheid tijdens het werk optimaliseert. De joystickbediening biedt een eenvoudige en efficiënte manier om de reachtruck te besturen, wat bijdraagt aan een prettige gebruikerservaring.

Dit model is voorzien van non-marking banden en is uitgerust met een side-shift functie, hierdoor kan de truck zonder moeite van zijwaarts bewegen, een echte aanwinst bij het navigeren door krappe ruimtes.

Het vertrouwen in de betrouwbaarheid van deze reachtruck wordt ondersteund door de keuring die geldig is tot november 2024. Bovendien komt deze reachtruck met een batterij uit 2019 en een bijbehorende acculader.

Als je op zoek bent naar een solide, betrouwbare en efficiënte reachtruck, dan is deze Still FM-X14 zeker het overwegen waard. We staan open voor inruil en kunnen eventueel ook transport regelen. Mocht je interesse of meer vragen hebben, neem dan gerust contact op. Dankzij zijn uitstekende prestaties en veelzijdigheid is deze reachtruck een waardevolle aanvulling op elke werkplaats.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3766 kg

Vergelijkbare machines