• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Niftylift 120 T II Aanhangerhoogwerker

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
1/18

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
Model120 T II Aanhangerhoogwerker
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare hoogwerker voor in de bouw? Overweeg dan deze Niftylift 120T II Aanhangerhoogwerker. Deze machine uit 2016 verkeert in een nette staat en werkt uitstekend.

Met een werkhoogte van 12,2 meter en een zijdelings bereik van 6,1 meter kom je eenvoudig op de juiste hoogte en plek. Ondanks deze capaciteiten heeft de hoogwerker een bescheiden eigen gewicht van slechts 1400 kg. Door het accu aandrijvingssysteem heb je geen geurende uitstoot en minder geluidsoverlast.

De machine is uitgerust met een ingebouwde acculader en is verstelbaar in de breedte van 0,75 meter tot 1,2 meter, wat wil zeggen dat de aanhangerhoogwerker door een normale deur kan passen. Handig voor werkzaamheden binnenshuis!

In de werkbak is stroomvoorziening aanwezig, ideaal voor elektrisch gereedschap. De hoogwerker is voorzien van nieuwe verlichting en wordt geleverd met nieuwe keuring. Een Nederlands kenteken is inbegrepen.

Inruil of transport is in overleg mogelijk. Voor meer informatie, neem contact op met Luuk van Elk. De getoonde prijs is exclusief BTW, maar voor ondernemers is de BTW verrekenbaar.

Vergelijkbare machines