• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Niftylift HR 12 NDE Knikarm hoogwerker

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
1/14

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
ModelHR 12 NDE Knikarm hoogwerker
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte hoogwerker, dan stopt jouw zoektocht hier. Deze uitstekend onderhouden Niftylift HR 12 NDE Knikarm Hoogwerker is een must-have voor elke bouwplaats.

Gebouwd in 2015, heeft deze machine zich bewezen als een betrouwbaar werkpaard, zodat je met vertrouwen jouw werkzaamheden op hoogte kunt uitvoeren. Met een werkhoogte van 12,2 meter en een zijdelings bereik van 6,1 meter, kun je makkelijk aan moeilijk te bereiken plekken komen.

Deze hoogwerker is uitgerust met Bi-Energy aandrijving - Kubota diesel en accu - waardoor je meer flexibiliteit hebt en ook kunt werken op locaties zonder stroomtoevoer. Ook heeft deze machine twee rijsnelheden, zodat je de hoogwerker vlot en veilig kunt verplaatsen.

Bijkomend voordeel zijn de ingebouwde acculader en stroomvoorziening in de werkmand. Hierdoor heb je altijd de benodigde energie bij de hand voor je handgereedschappen.

Je kunt gerust zijn, omdat deze Niftylift hoogwerker wordt geleverd met een nieuwe keuring, zodat je zeker weet dat de machine voldoet aan alle veiligheidsnormen en klaar is voor gebruik.

Inruil of transport kan mogelijk in overleg geregeld worden. Neem vandaag nog contact op met Luuk van Elk via +31 610718390, +31 636065431, of info@luukvanelk.nl voor meer informatie over deze sterke en betrouwbare hoogwerker.

Prijs is exclusief BTW en financial lease is mogelijk.

Vergelijkbare machines