• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hulco Terrax Machine Transporter / Aanhanger

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHulco Terrax
ModelMachine Transporter / Aanhanger
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare machine transporter? Bekijk dan deze Hulco Terrax Machine Transporter. Deze gloednieuwe transporter, uit het bouwjaar 2024, is perfect voor het veilig en efficiënt transporteren van jouw machines.

Met afmetingen van 344 cm bij 165 cm is deze transporter ruim genoeg voor de meeste machines. Plus, met een laadvermogen van 2270 kg en een totaal gewicht van 3000 kg, kun je ervan uitgaan dat deze transporter zelfs de zwaarste machines aankan.

Voor het gemak is deze Hulco Terrax uitgerust met een aluminium laadvloer en een handige laadklep. Dit maakt het laden en lossen van je machines moeiteloos en snel.

Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW, maar deze is wel verrekenbaar voor ondernemers. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Luuk van Elk.

In overleg zijn inruil of transport ook mogelijk. Aarzel niet en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Met deze Hulco Terrax Machine Transporter kun je waardevolle machines veilig en gemakkelijk transporteren. Vergroot je efficiëntie en verzeker jezelf van kwaliteit met deze uitstekende machine transporter.

Vergelijkbare machines