• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Easy Lift R 210 Spinhoogwerker / Spin hoogwerker

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEasy Lift
ModelR 210 Spinhoogwerker / Spin hoogwerker
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

De Easy Lift R210 Spinhoogwerker is een gloednieuwe machine, ontworpen met het oog op efficiëntie en veelzijdigheid voor uiteenlopende taken in de bouwsector. Deze hoogwerker heeft een imponerende werkhoogte van 21.20 meter en een zijdelings bereik van 11.00 meter, zodat je gemakkelijk de moeilijk bereikbare plekken kunt bestrijken.

Met een eigen gewicht van 3000 kg en een maximaal laadvermogen van 200 kg, biedt deze machine een uitstekende balans tussen stabiliteit en capaciteit. De aanwezigheid van een 180 graden draaibare manbak en een Jib-arm verhoogt de functionaliteit en inzetbaarheid van deze machine in diverse omstandigheden.

De aandrijving is voorzien van een betrouwbare Honda-Benzinemotor. Optioneel kan deze vervangen worden door een Hatz dieselmotor of een 100% elektrische aandrijving met Lithium accu. Verder kan je met de afstandsbediening de machine gemakkelijk besturen, en de stroom- en lucht/wateraansluitingen in de manbak zijn bijzonder handige toevoegingen.

De stempelafmetingen bevatten 3,50 x 3,50 m en 2,50 x 4,20 m opties, afhankelijk van je behoeften. De spinhoogwerker heeft een verstelbaar rijwerk, waardoor je het gemakkelijk kunt aanpassen aan de situatie.

Daarnaast zijn er diverse optionele extra's beschikbaar zoals non-marking tracks, bedrijfskleuren, een radiograaf en stempelautomaat / zelfnivellering.

Inruil of transport kan in overleg geregeld worden. Neem voor meer informatie contact op met Luuk van Elk. Deze spinhoogwerker is een betrouwbare partner voor je volgende bouwproject. Het is hoog tijd om hogerop te komen met de Easy Lift R210!

Vergelijkbare machines