• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Easy Lift Ra 15 Spinhoogwerker / Spin hoogwerker

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEasy Lift
ModelRa 15 Spinhoogwerker / Spin hoogwerker
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte hoogwerker voor je bouwprojecten? Overweeg dan de Easylift RA15 Spinhoogwerker, specifiek ontworpen om je toegang te geven tot die moeilijk bereikbare plekken.

Deze spiksplinternieuwe machine beschikt over een knikarm en een werkhoogte van 15 meter, waardoor je met het grootste gemak op een veilige en stabiele manier op hoogte kunt werken. Met een zijdelings bereik van 6,8 meter en een maximale capaciteit van 230 kg, biedt de Easylift RA15 je het bereik en de capaciteit die je nodig hebt om je werk effectief uit te voeren.

Dankzij het eigen gewicht van 2000 kg en de stempelafmeting van 2,94 x 2,94 m is de machine uitermate stabiel. Handig is ook de 180 graden draaibare manbak en verstelbare rijwerk. De aanwezigheid van een Honda benzine motor en een 230v electromotor zorgen voor een flinke aandrijfkracht, terwijl de afstandsbediening voor extra gebruiksgemak zorgt.

Bijkomend voordeel: de machine is voorzien van stroom- en lucht / water aansluitingen in de manbak, zodat je altijd en overal je gereedschap kunt gebruiken. Bovendien zijn er diverse opties mogelijk, waaronder een Hatz dieselmotor, lithium accu aandrijving, non-marking tracks en meer.

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Luuk van Elk. Inruil of transport zijn in overleg mogelijk.

Vergelijkbare machines