• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Easy Lift Ra 31 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
1/4

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEasy Lift
ModelRa 31 Spinhoogwerker / Spin Hoogwerker
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een nieuwe, betrouwbare spinhoogwerker? Ontdek onze Easy Lift RA31, perfect voor toepassingen in de bouw. Aangedreven door een robuuste Kubota dieselmotor en een 230V elektromotor, biedt deze machine veelzijdige prestaties onder verschillende werkomstandigheden.

Deze machine kan werken op hoogtes tot 30,20m en heeft een zijdelings bereik van 14,50m. Daarnaast is hij uitgerust met een 180 graden draaibare manbak en een Jib-arm voor extra flexibiliteit. Ondanks deze indrukwekkende eigenschappen weegt de machine slechts 4200kg, wat bijdraagt aan de eenvoudige manoeuvreerbaarheid op de werkplek.

Met een maximaal laadvermogen van 230kg en een stabiele stempelafmeting van 4,50 x 5,80m en 3,15 x 6,90m, staat de Easy Lift RA31 garant voor betrouwbare performances onder de meest uitdagende omstandigheden.

Ook aan het comfort is gedacht: de machine is voorzien van een radiograaf en stroom-, lucht- en wateraansluiting in de manbak. De transportafmetingen van 6,10 x 0,89 x 1,98 m maken het eenvoudig om de machine te verplaatsen naar uw volgende projectlocatie.

Enkele optionele upgrades voor deze spinhoogwerker zijn onder meer een lithium-accuaandrijving voor 100% elektrisch en emissievrij werken, non-marking tracks, bedrijfskleuren en een hijsgereedschap.

Interesse? Neem voor meer informatie contact op met Luuk van Elk. Hij zal je met plezier meer vertellen over deze Easy Lift RA 31 spinhoogwerker en de mogelijkheden voor financial lease.