• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Strautmann HQ2800 KUILSNIJDER

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStrautmann
ModelHQ2800 KUILSNIJDER
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een eersteklas veehouderijmachine? Deze Strautmann HQ2800 kuilvoersnijder is precies wat je nodig hebt. Het onderhoud is altijd top geweest, vandaar de zeer goede algemene, technische en optische staat. Tijdens gebruik heeft de kleur geen invloed gehad op de prestaties en ondanks dat we deze niet kunnen specificeren, kunnen we wel garanderen dat deze machine perfect werkt voor je landbouwactiviteiten.

Deze machine heeft een indrukwekkende snijhoogte van 1.86 cm en komt met een handige hydraulische blokafschuiver. Het is gebouwd in 2014, maar laat je niet misleiden door zijn leeftijd. De kwaliteit en betrouwbaarheid zijn intact gebleven dankzij het uitstekende onderhoud.

Houd er rekening mee dat de getoonde prijs exclusief BTW is. Voor meer informatie zijn we snel en gemakkelijk te bereiken via ons sales team op 0626748261 of info@van-gurp.nl. Het referentienummer voor deze machine is VOER15655.

Bekijk de machine op onze website voor meer foto's en alle technische specificaties. We leveren zowel binnen als buiten Europa en kunnen je helpen met het importeren en exporteren van machines.

Wil je de machine in het echt zien? Kom dan langs op onze locatie, we zijn 6 dagen per week geopend. We adviseren je wel om van tevoren een afspraak te maken. En vergeet niet, we bieden ook lease mogelijkheden en er is een optie tot inruil.

Bij Van Gurp is je landbouwbedrijf in betrouwbare handen sinds 1903.

Vergelijkbare machines