• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

BÖCKENHOFF Wickelluchs II

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBÖCKENHOFF
ModelWickelluchs II
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte foliewikkelmachine voor in de aspergeteelt? Dan brengt de Böckenhoff Wickelluchs II wellicht een oplossing. Deze machine is speciaal ontworpen voor het opwikkelen van aspergefolie. Maar ook andere folies, zoals vlies- of geperforeerde folie, kunnen zeer goed worden opgewikkeld met dit systeem.

Een groot voordeel van deze machine is de aansluiting van de wikkelsnelheid op de rijsnelheid. Dit zorgt ervoor dat de folie altijd gelijkmatig strak wordt opgewikkeld, ongeacht de snelheid. Ook wordt de geleiding van de folie automatisch geregeld door het stuur. Na het wikkelen, worden de schijven hydraulisch losgekoppeld van de pick-up as.

De Böckenhoff Wickelluchs II kan worden bediend door slechts één werknemer en heeft een hoge wikkelcapaciteit tot 1,5 ha per uur. De wikkelsnelheid wordt automatisch geregeld en kan traploos worden ingesteld tijdens het wikkelen. Verder zijn alle functies volledig hydraulisch en kan er tot 1.000 strekkende meter per wikkelbuis worden opgewikkeld.

Rollen verwisselen is met deze machine eenvoudig en snel, dankzij het ongecompliceerde systeem. Bekijk nu meer informatie of vraag een offerte aan via onze website. Bellen kan uiteraard ook. Ontdek ook het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website. Al 40 jaar jouw leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines.