• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

KOPPERT Dombo

Image
Image
Image
Image
1/4

2006

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKOPPERT
ModelDombo
Bouwjaar2006
ConditieGebruikt

Omschrijving

Zoek je een veelzijdige zaaimachine? Bekijk dan eens de Koppert Dombo. Deze robuuste 12-rijige zaaimachine is geschikt voor verschillende soorten groenten. Of je nu prei, veldsla of radijs wilt zaaien, met de juiste zaaischijven is het geen enkel probleem.

De Koppert Dombo is een zelfrijdende zaaimachine uitgerust met zaaischijven, 12 zaaielementen en een rolbreedte van 110 cm. De machine is voorzien van een betrouwbare Honda-motor van 11 pk. De rijafstand is 9 cm, wat ideaal is voor het nauwkeurig zaaien van je gewassen.

Een extra handigheid van de Koppert Dombo is dat hij elektrisch gestart kan worden. Deze functie bespaart je tijd en moeite, zodat je je kunt focussen op wat echt belangrijk is: de teelt van je gewassen.

De Koppert Dombo wordt geleverd door Duijndam Machines, een gerespecteerde leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. Met meer dan 40 jaar ervaring weet je dat je een machine van hoge kwaliteit koopt. Je kunt rekenen op een volledige controle van de machine voor aflevering door deskundig personeel en ook kunnen zij je assisteren met transport.

Interesse in de veelzijdige Koppert Dombo zaaimachine? Neem dan snel een kijkje op de website van Duijndam Machines voor meer informatie of een volledige offerte. Heb je liever direct contact? Bellen kan natuurlijk ook altijd.

Vergelijkbare machines