• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip
Deze advertentie is niet meer beschikbaar. Bekijk andere advertenties in de categorie Overige landbouwmachines.

Vergelijkbare machines

Strautmann Siloblitz 250SA

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

1999

Niet meer beschikbaar

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStrautmann
ModelSiloblitz 250SA
Bouwjaar1999
ConditieGebruikt

Omschrijving

Je zoekt een robuuste en betrouwbare machine voor in je veehouderij? Dit is dan de perfecte match voor jou: de Strautmann Siloblitz 250SA kuilvoerwagen.

Deze machine heeft een inhoud van 2,5 m3 en heeft de unieke eigenschap om aan 2 zijdes te kunnen lossen. Handig voor het voeren van je dieren op plekken waar ruimte een rol speelt. Het bouwjaar is 1999, maar laat je niet misleiden door de leeftijd: deze Strautmann is gebouwd om te presteren en blijft dit ook jarenlang doen.

Bij interesse, bel of mail ons gerust voor meer informatie. Onze sales afdeling, bereikbaar via 0626748261 of info@van-gurp.nl, helpt je graag verder. Je kunt deze machine tevens uitgebreid bekijken op onze website, waar je altijd up-to-date foto's en technische specificaties kunt vinden.

Het transport naar jouw locatie regelen we met veel plezier, zowel binnen als buiten Europa. Je bent ook altijd welkom om de machine te komen bezichtigen op locatie. We zijn 6 dagen per week geopend maar geven wel het advies om vooraf een afspraak te maken.

De getoonde prijs is exclusief BTW en onder voorbehoud. Informeer ook eens naar onze aantrekkelijke lease mogelijkheden. Inruil is bij ons altijd mogelijk. En vergeet niet: Van Gurp staat al sinds 1903 garant voor kwaliteit in machines.