• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Krone SWADRO 800

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKrone
ModelSWADRO 800
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte landbouwmachine? Overweeg dan deze Krone SWADRO 800, type zwadhark, van hoge kwaliteit. Gebouwd in 2014, heeft deze machine al bewezen van onschatbare waarde te zijn voor elke landbouwoperatie.

Hoewel de kleur onbekend is, zal dat het functionele aspect van deze machine niet beïnvloeden. De Krone SWADRO 800 is ontworpen om jarenlang betrouwbaar te presteren, wat een uitstekende investering voor je bedrijf betekent.

Op de website van Van Gurp vind je meer foto's en alle technische specificaties van deze machine. Hier krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten als je voor deze krachtpatser kiest.

Als extra service kan Van Gurp helpen met zowel import als export van machines. Met enthousiasme wordt het vervoer naar jouw locatie geregeld, ongeacht waar in Europa je je bevindt. Het is mogelijk om de machine op locatie te bekijken; zes dagen per week open voor bezoek, maar het is aan te raden om vooraf een afspraak te maken.

Van Gurp biedt optioneel ook lease mogelijkheden aan en is open voor eventuele inruil. Een bedrijf met een lange geschiedenis die teruggaat tot 1903, je weet dat je met hen in goede handen bent.

De getoonde prijs voor de Krone SWADRO 800 is exclusief BTW en onder voorbehoud. Interesse? Neem dan contact op met de Sales Department via +31 626748261 of info@van-gurp.nl en zij helpen je graag verder.

Vergelijkbare machines