• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Skyjack SJIII 3220

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

2018

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Biggelaar Machinehandel

Oudestraat 143
5421WD GEMERT

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSkyjack
ModelSJIII 3220
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt

Omschrijving

Aanschouw de gestroomlijnde Skyjack SJIII 3220, een werkpaard van een hoogwerker die moeiteloos grote vrachten kan tillen. Met zijn indrukwekkende gewicht van 1594 kg en een hefvermogen van 408 kg, maakt deze machine elke klus lichter.

De Skyjack SJIII 3220 is ontworpen met gemak en gebruiksgemak in het achterhoofd. De afmetingen van 2,20 x 0,84 meter maken het eenvoudig om te manoeuvreren op verschillende plekken, en de onderscheidende functie van een 90 cm uitschuifbaar platform breidt zijn bereik uit naar moeilijk toegankelijke gebieden.

Maar misschien wel het meest aantrekkelijke kenmerk van deze hoogwerker is zijn vermogen om elektrisch te draaien. Hiermee bespaar je niet alleen geld op brandstofkosten, maar draag je ook bij aan een groenere en schonere omgeving.

En alsof dat nog niet genoeg is, worden er nieuwe batterijen meegeleverd, zodat je onmiddellijk aan de slag kunt met je projecten en werkzaamheden.

De Skyjack SJIII 3220 is een betrouwbare keuze voor diegenen die op zoek zijn naar efficiency en gebruiksgemak in één machine. Betrouwbaar, efficiënt en uitgerust om te presteren, deze hoogwerker is klaar om aan de slag te gaan.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1594 kg

Vergelijkbare machines