• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip
Deze advertentie is niet meer beschikbaar. Bekijk andere advertenties in de categorie Overige landbouwmachines.

Vergelijkbare machines

Foto 1

Boxer D02

2021

€ 4.950

Lease niet beschikbaar

Strautmann HQ2800 KUILSNIJDER

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

2014

Niet meer beschikbaar

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStrautmann
ModelHQ2800 KUILSNIJDER
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt

Omschrijving

Belangstellend in een topnotch landbouwmachine? Deze Strautmann HQ2800 veehouderijmachine is precies wat je zoekt. Onfeilbaar in prestatie, uitmuntend in technische staat en een ware aanblik om te zien. Geloof ons, deze machine is in zeer goede staat.

Onze Strautmann HQ2800 is een kuilvoersnijder / U-snijder met een indrukwekkende snijhoogte van 1.86 CM. Hij komt met een hydraulische blokafschuiver, die je werkzaamheden eenvoudiger en efficiënter maakt. Hoe we verzekeren dat deze machine jouw op lange termijn blijft bedienen? Simpel, ons team bij van Gurp zorgt ervoor dat elk apparaat in uitstekende vorm verkeert voordat het op de markt is.

Zie je jezelf al werken met deze Strautmann HQ2800? Je kunt deze machine uitvoerig bekijken op onze website voor meer foto's en alle technische specificaties. Daar kun je trouwens ook een kijkje nemen naar onze andere machines. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Wat de levering betreft, bij Van Gurp regelen we graag het vervoer naar jouw locatie, binnen en buiten Europa. En we zijn er trots op dat we een lange geschiedenis sinds 1903 hebben van het ondersteunen van onze klanten bij het vinden van de ideale landbouwmachine voor hun noden.

Machines bezichtigen? Natuurlijk! Wij zijn 6 dagen per week geopend. We adviseren je wel om van te voren een afspraak te maken. Onze vermelde prijs is exclusief BTW en onder voorbehoud. We hebben ook lease mogelijkheden en bieden opties voor inruil. Draai de bladzijde om en begin aan je nieuwe hoofdstuk in de landbouw met deze Strautmann HQ2800.