• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Paus PAUS TSL

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPaus
ModelPAUS TSL
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
KentekenT89FTH

Omschrijving

Deze Paus TSL wiellader is een veelzijdige aanwinst voor al je projecten. Met een krachtige 115 PK Stage V Deutz motor kun je erop vertrouwen dat deze machine zelfs de zwaarste klussen aankan. De rijsnelheid van 40 km/u en de optie voor dansonderdrukking zorgt voor soepel transport en makkelijk manoeuvreren.

Deze Paus TSL wiellader is voorzien van genoeg lifting kracht om te voldoen aan al je behoeften, met een maximale hefhoogte van 5 meter. Daarnaast zorgt de cabine met airco en de luchtgeveerde stoel ervoor dat je comfortabel en met gemak kunt werken. Deze machine beschikt tevens over een LED pakket, voor een helder zicht in welke omstandigheden dan ook.

Gebouwd voor duurzaamheid, de wiellader heeft banden van 405/70-R20 wegprofiel voor een stabiele en goede grip. De extra functie op de giek, samen met de hydraulische snelwissel optie, draagt bij aan de veelzijdigheid en functionaliteit van deze Paus TSL wiellader.

Daarnaast beschikt de wiellader over een 7 polige stekker aan de achterzijde en wordt hij geleverd met palletlepels voor al je hefbehoeften. Hij komt ook met een RDW keuring, zodat je zeker weet dat je een kwalitatieve, betrouwbare machine in handen hebt.

Het referentienummer van deze machine is 58972. Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW. Sla vandaag nog je slag en voeg deze betrouwbare Paus TSL wiellader toe aan je machinepark.

Vergelijkbare machines