• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Niftylift HR21E

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

147 uur

2019

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Hoogwerkt B.V.

Energieweg 34
2382NK Zoeterwoude

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkNiftylift
ModelHR21E
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren147 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Zoek je een hoogwerker die zowel voor binnen- als buitenklussen geschikt is? De Niftylift HR21E is dan wellicht de perfecte match voor jou. Deze hoogwerker heeft een maximale werkhoogte van maar liefst 20.8 meter en een reikwijdte van 13 meter. De hoogwerker, met een verbluffende Ral6027 kleur, is niet alleen functioneel, maar heeft ook nog eens een stijlvolle uitstraling.

De Niftylift HR21E is all-electric en combineert batterijefficiëntie met stilte en schone werking. Je kunt gemakkelijk 250 kg aan gewicht heffen met deze machine. Dankzij zijn knikarm en platform dat tot 160° kan draaien, biedt het maximale flexibiliteit op je werkplaats.

Deze machine is in het verleden goed behandeld door slechts één eigenaar en is nog in uitstekende staat. Elk jaar is hij gekeurd en goed onderhouden - de onderhoudshistorie is dan ook beschikbaar voor inzage. Na een laatste inspectie op 30 september 2023, zal hij voorzien zijn van een nieuwe keuring, dus je kunt er zeker van zijn dat je een veilige en betrouwbare machine aanschaft.

Investeer nu in deze betrouwbare Niftylift HR21E hoogwerker, zodat je al je werkzaamheden op hoogte moeiteloos kunt uitvoeren. Neem voor meer informatie contact op met Marcel van Stokhem of Joey Maal.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht6640 kg

Vergelijkbare machines