• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kuhn GF10601TO

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

2002

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

L.M.B. Landbouwhuis Timmerman B.V.

Rijssensestraat 120
7642NM Wierden

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKuhn
ModelGF10601TO
Bouwjaar2002
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de Kuhn GF10601TO, een robuuste en betrouwbare landbouwmachine die jouw werkzaamheden op het veld naar het volgende niveau kan tillen. Dit type is een schudder, ontworpen om zware klussen een stuk eenvoudiger te maken. Opgemerkt dient te worden dat de lagers in de rotoren in matige staat verkeren. Echter, dit is een kleine prijs voor de grote waarde die je van deze machine krijgt.

Houd er rekening mee dat één element van de machine van tijd tot tijd af kan wijzen. Maar laat dat je niet afschrikken. Dit is een kans om een echt werkpaard te bemachtigen, dat veel kracht levert voor een budgetvriendelijke investering.

Wat extra bijzonder aan deze machine is, is het serienummer: B0237. Voor het geval je precies wilt weten welke variant van dit model je in handen krijgt. Voeg de Kuhn GF10601TO toe aan jouw uitrusting en ervaar hoe deze machine je agrarische activiteiten kan vereenvoudigen en versnellen.

Let op: de prijs die je ziet is exclusief BTW. Mocht je vragen hebben, onze vertegenwoordiger kan je precies vertellen waar deze machine zich momenteel bevindt. Een bezichtiging is altijd te regelen, zodat je de Kuhn GF10601TO in actie kunt zien voordat je tot aankoop overgaat.

Vergelijkbare machines