• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Strautmann Verti-Mix

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
1/12

2006

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

L.M.B. Landbouwhuis Timmerman B.V.

Rijssensestraat 120
7642NM Wierden

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStrautmann
ModelVerti-Mix
Bouwjaar2006
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid en robuuste kracht van de Strautmann Verti-Mix, de voermengwagen waarin je je vertrouwen kunt stellen. Deze machine is niet alleen ontworpen om effectief te voederen, maar doet dat met een ongeëvenaarde efficiency en precisie.

De Verti-Mix is uitgerust met een stroblazer die je helpt om stro gelijkmatig over je land te verspreiden. Klaar om jouw bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen.

Design komt samen met functionaliteit in de praktische en handige schakelkast van de Verti-Mix. Hiermee heb je volledige controle over de machine, met slechts een druk op de knop.

Deze voermengwagen heeft ook elektrisch hydraulisch bediende kleppen en doseerschijven aan de linker- en rechterachterkant. Met deze functies kun je heel specifiek de hoeveelheid en het soort voeder dat je dieren krijgen, nauwkeurig reguleren.

Voor meer informatie over de actuele locatie van deze machine, neem contact op met ons team van vertegenwoordigers. Ze zijn er om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met alles wat je nodig hebt.

Maak vandaag nog kennis met de Strautmann Verti-Mix, en ervaar hoe zij je dagelijkse werkzaamheden kan vergemakkelijken.

Opties

  • Weeginrichting