• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Faun ATF 70 G-4

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
1/16

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Used Cranes & Materials Holland BV

Rijksstraatweg 59
2171AK Sassenheim

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkFaun
ModelATF 70 G-4
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de Faun ATF 70 G-4, een veelzijdige weg-terreinkraan van topkwaliteit, die klaar staat om aan je volgende bouwproject deel te nemen. Ondanks dat de exacte kleur niet specifiek is aangegeven, maakt deze machine een onvergetelijke indruk met zijn functionaliteit.

Deze kraan is uitgevoerd met Hydro vering voor optimale stabiliteit en een soepele bediening. Voor de nodige tractie en bewegingsvrijheid op elke bouwplaats, is de kraan uitgerust met een 8x8 aandrijving.

De Faun ATF 70 G-4 heeft een laadgrafiek van 75% en is uitgevoerd met één lier. Het is ingericht met een Mercedes-motor bovenop en wordt ook onder de kap aangedreven door Mercedes. Een robuuste, betrouwbare kracht die deze kraan zijn indrukwekkende prestaties geeft.

De kraan bevat een volledig contragewicht voor maximale balans en stabiliteit tijdens het hijsen. Het heeft bovendien 6.797 uren gedraaid en ongeveer 98.243 kilometers gereden, het begrip van een betrouwbare en duurzame machine.

De Faun ATF 70 G-4 is uitgerust met 1 haakblok van 3 schijven en 1 van 1 schijf, waardoor het in staat is om te draaien en meerdere ladingen tegelijkertijd aan te nemen. Het komt ook compleet met instructiehandleidingen, zodat je gemakkelijk op snelheid komt met de bediening.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maarten Verschoor die je graag verder helpt. Mis deze kans niet en maak de Faun ATF 70 G-4 tot jouw volgende machine in de bouw.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht70000 kg