• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Tumoba X 150

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2005

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTumoba
ModelX 150
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt

Omschrijving

Bekijk de Tumoba X 150 spruitensorteerlijn met Kerian rollensorteerder, een efficiënt landbouwmachine dat ideaal is voor je bedrijf. Deze machine is uitgerust met een opvoerband met regelbare snelheid, een Kerian rollensorteermachine die kan sorteren in 7 maten van 15 mm tot maximaal 42 mm, én een brede afvoerband. De transportband is slijtbestendig en heeft een breedte inclusief loopbrug van 420 cm.

De machine heeft zes bunkers, elk variërend in afmetingen voor aanpassing aan verschillende behoeften en met afvoerbanden aan weerszijden. Voor een nog betere efficiëntie is ook de rollenleesband met regelbare snelheid uitgerust en kunnen de rollen ingesteld worden om de spruiten erg langzaam te draaien.

Je krijgt daarnaast ook optionele functies voorgesteld, zoals een Key invoertriller en een RVS rollenleesband om je landbouwervaring verder te verbeteren. Helaas is de Ai optische sorteermachine al verkocht.

De machine bevindt zich momenteel in het Verenigd Koninkrijk, maar kan gedemonteerd en geladen worden op een vrachtwagen voor transport. Als je de machine liever eerst in actie wilt zien, kan er een inspectie op verzoek worden geregeld.

Profiteer van de betrouwbare service van Duijndam Machines, je specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines. Al 40 jaar leveren ze machines die voor aflevering worden gecontroleerd door deskundig personeel en ze kunnen je ook assisteren met transport.

Voor meer informatie of een volledige offerte, bezoek de website van Duijndam Machines. Je kunt het volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines vinden op hun website.