• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Avenger 26 VST Engine 4 CYL

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Bergtrac

Industrieweg 1
6651 KR Druten

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAvenger
Model26 VST Engine 4 CYL
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van de gloednieuwe Avenger 26 VST. Deze 4-cilinder minitrekker is compact maar boordevol functies die elke taak gemakkelijker maken. Met 24pk en 4WD, biedt het superieure trekkracht en tractie die je in elk terrein aan het rijden houdt.

De Avenger 26 VST is uitgerust met stuurbekrachtiging die zorgt voor vlotte en gemakkelijke besturing, ideaal voor lange werkdagen. Het heeft ook een dubbelwerkend ventiel, wat betekent dat je werk efficiënter wordt doordat de hydraulische vloeistof in twee richtingen kan stromen.

Het model rijdt op brede gazonbanden, perfect voor onderhoudswerk aan het gazon zonder dat het de grond te veel beschadigt. Bovendien wordt de tractor geleverd met een kenteken, zodat je hem meteen bij ontvangst kunt gebruiken.

De Avenger 26 VST belichaamt kwaliteit en betrouwbaarheid, is ideaal voor diverse taken en zal ongetwijfeld een waardevolle aanvulling zijn op je machinepark. Bekijk vandaag nog de Avenger 26 VST en ervaar het verschil zelf.