• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Deutz-Fahr 4070 E

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Bergtrac

Industrieweg 1
6651 KR Druten

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDeutz-Fahr
Model4070 E
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek de kracht en betrouwbaarheid van de gloednieuwe Deutz-Fahr 4070 E, volledig uitgevoerd en klaar om jouw productiviteit naar een hoger niveau te tillen. Deze machine met vierwielaandrijving is indrukwekkend robuust en is uitgerust met het veelzijdige PTO 540-750-1000 voor een soepele en efficiënte werking.

De banden zijn zorgvuldig geselecteerd voor uitstekende prestaties en duurzaamheid, met 420/70R30 aan de achterzijde en 360/70R20 aan de voorzijde. Hierdoor blijft deze tractor stabiel, ongeacht het terrein of de weersomstandigheden.

Met twee dubbelwerkende ventielen voor optimale controle en snelkoppelhaken voor eenvoudig bevestigen en losmaken van aanhangers en werktuigen, zorgt de Deutz-Fahr 4070 E voor soepele workflow tijdens jouw werkatviteiten.

Het model heeft ook een efficiënte 15/15 versnellingsbak, waardoor je binnen een brede range kunt schakelen en altijd de juiste kracht bij de hand hebt voor elke taak. Met toevoeging van de voorspatborden en de veiligheidsbeugel is de Deutz-Fahr 4070 E niet alleen krachtig, maar ook veilig, waardoor je met een gerust hart kunt werken.

Met de Deutz-Fahr 4070 E kies je voor een machine die betrouwbaarheid en productiviteit combineert. Het is meer dan een tractor - het is een partner voor jouw werkzaamheden.