• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Javo JOR

Image
Image
Image
Image
1/4

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJavo
ModelJOR
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ervaar het gemak en de efficiëntie van de Javo JOR bufferband, het perfecte maatwerk voor jouw land- of tuinbouwbedrijf. Deze bufferband, met een formaat van 800 x 200 cm, komt met een overduwer en een broes. De aanvoerband is uitgerust met stoppers en ontworpen voor hoge capaciteit, waardoor potten en trays moeiteloos naar de buffer worden overgeheveld.

De Javo JOR is voorzien van een intuïtief touchscreensysteem. Dankzij een uitgebreid keuzemenu kun je naadloos schakelen tussen verschillende bufferpatronen en extra functionaliteiten. Mocht er een storing optreden, dan wordt deze direct weergegeven op het scherm. Zo minimaliseer je stilstandtijd en maximaliseer je de productiviteit van je werkzaamheden.

De machine is uitgerust met een vlakke overdusterbalk en is afgesteld op één invoerrichting. Deze gecombineerd met een uitgebalanceerd PLC-programma zorgt voor een hoge continuïteit en betrouwbaarheid. De vorkbeweging is elektronisch regelbaar, geluidsarm en de mechanische aandrijving bevindt zich centraal binnen de pusher.

Bezoek de website van Duijndam Machines voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Ons ruime aanbod aan betrouwbare gebruikte machines staat tot je beschikking. Met 40 jaar ervaring in het leveren van kwaliteitsland- en tuinbouwmachines, een team van deskundig personeel en een service die assisteert met transport, kun je vertrouwen op een soepele aankoopervaring en uitstekende after-sales ondersteuning. Ontdek de voordelen van de Javo JOR bufferband, ontworpen voor jouw succes.

Vergelijkbare machines