• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Sorma F12-126

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

2001

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSorma
ModelF12-126
Bouwjaar2001
ConditieGebruikt

Omschrijving

Probeer je je productieproces efficiënter te maken? Een Sorma F12-126 12-kops multiheadweger kan wel eens dé oplossing zijn. Deze robuuste machine, gefabriceerd in 2001, is voormalig gebruikt voor het wegen van pruimen.

Het verpakkingsgewicht van deze machine varieert van 200g tot 1kg. Met een output van 40 tot 50 trays per minuut, een vermogen van 4KW en luchtverbruik van 150 Nl/mn bij 6 bar, is de Sorma F12-126 zowel krachtig als efficiënt. De machine is uitgerust met twee uitvoerbanden, optimaal geschikt voor het verbinden van twee verpakkingsmachines.

Een andere aantrekkelijke functie is de rolleninvoerband die tevens gebruikt kan worden als leesband. Deze is zeventig centimeter breed en heeft een dubbele knik die regelbaar is.

Optioneel is de Sorma F12-126 te verkrijgen met een of twee Sorma ACF 115 schalenvulmachines voor fruit. Deze vullen trays van 500g tot 1kg automatisch, met een output van 35 tot 50 trays per minuut.

Bij Duijndam Machines hechten we veel waarde aan betaalbare kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle machines worden grondig gecontroleerd door ervaren personeel voordat ze worden uitgeleverd. Ondersteuning bij transport? Ook dat regelen we graag voor je.

Bekijk ons volledige aanbod aan betrouwbare gebruikte machines op onze website. Nottingham machines. Al 40 jaar je betrouwbare leverancier van gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines