• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Ingersoll Rand Perfekt 250

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

1984

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkIngersoll Rand
ModelPerfekt 250
Bouwjaar1984
ConditieGebruikt

Omschrijving

Treed binnen in het domein van de professionele landbouw met deze hoogwaardige Ingersoll Rand Perfekt 250 pottenpersmachine. Deze machine, voorzien van een ingebouwde zaaier en zandafstrooier, tilt je bedrijf naar een nieuw niveau van productiviteit en efficiëntie.

Voorgeperst met een roestvrijstalen rol, vormt deze machine uw bevochtigde veengrond tot verdichte aardepotten. Hier worden de zaden met precisie in gezaaid via de geïntegreerde schijfzaaimachine, perfect voor pillen, natuurzaden of fijne zaden. Door wisselende zaaischijven is deze machine geschikt voor verschillende korrelgroottes.

Het hart van deze machine, de motor en aandrijving, is intern geplaatst wat zorgt voor gemakkelijke reiniging en toegang tot de persgereedschappen. Een goede corrosiebescherming is gegarandeerd door het gebruik van roestvrij staal op onderdelen zoals de messen, aandrukplaat, bouten, voordrukrol, grondinvoer, en stempels.

De Ingersoll Rand Perfekt 250 kan een indrukwekkende 18.000 verdichte aardepotten per uur produceren. Met extra pennen kunnen gemakkelijk plantgaten worden gemaakt. Met een breedte van 30 cm, een zaaier met twee schijven en stempels van 4,2 en 5 cm is dit een ware krachtpatser in het veld.

Bezoek onze website voor meer informatie of een offerte. Met 40 jaar ervaring als leverancier van betrouwbare gebruikte landbouwmachines, bieden we service van deskundig personeel. Check ons volledige aanbod aan gebruikte machines op onze website. Wij assisteren je graag met alle logistieke behoeften om de Ingersoll Rand Perfekt 250 pottenpersmachine bij jou aan te leveren.