• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still FM-X14

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

7.002 uur

2018

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelFM-X14
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren7.002 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Kom jij naar onze Still FM-X14 Elektrische Reachtruck kijken? Deze industriële krachtpatser heeft een indrukwekkend hefvermogen van 1400kg en kan hiermee ook zwaardere ladingen met gemak de hoogte in tillen. Met een indrukwekkende hefhoogte van 830cm kan geen enkele stelling voor deze machine te hoog zijn. Tegelijkertijd kun je rekenen op 280cm vrije heffing, dankzij de Triplex mast.

Deze reachtruck is uitgerust met hoogwaardige non-marking banden. Daardoor laat je geen ongewenste sporen achter op de werkvloer. Ook kun je profiteren van de side-shift. Hierdoor wordt het manoeuvreren in krappe gangen en het positioneren van zware pallets een fluitje van een cent.

De Still FM-X14 elektrische reachtruck is voorzien van een krachtige batterij uit 2018, die nog jarenlang mee zal gaan. Zo ben je verzekerd van continue kracht en prestaties zonder onderbrekingen. Een acculader is inbegrepen, dus je kunt altijd en overal opladen wanneer dat nodig is.

We zouden het fijn vinden om jouw oude machine in te ruilen. Het transport van de Still FM-X14 reachtruck kunnen we ook voor je regelen, in overleg. Kortom, met de Still FM-X14 heb je een betrouwbare, krachtige machine in handen die jouw werklast aanzienlijk zal verlichten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3778 kg

Vergelijkbare machines