• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still FM-X14

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

8.521 uur

2017

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelFM-X14
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren8.521 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek deze krachtige Still FM-X14 elektrische reachtruck. Met een indrukwekkend hefvermogen van 1400 kg, is deze machine opgewassen tegen talloze lifting taken in je magazijn. Dankzij een maximale hefhoogte van 890 cm en een vrije heffing van 305 cm, zorgt deze reachtruck ervoor dat je gemakkelijk moeilijk bereikbare plaatsen kunt benaderen.

Uitgerust met een side-shift en een triplex mast, biedt de Still FM-X14 precisie en veelzijdigheid in je handelingen. De joystick bediening zorgt voor een intuïtieve interactie met de reachtruck en maakt het navigeren door je magazijnruimte zeer handig.

De reachtruck rijdt op non-marking banden, waardoor je niet hoeft te maken over vloerstrepen of merken. Bovendien kan je dankzij de ingebouwde hoogte meter altijd precies zien hoe hoog je lading zich bevindt.

Aangedreven door een 2024 batterij krijg je een betrouwbare krachtbron met een goede levensduur. De reachtruck heeft een geldige keuring tot 08.2024, waardoor je op beide oren kunt slapen wat veiligheid en regelgeving betreft. De aankoop is inclusief een acculader, dus je bent direct klaar om aan de slag te gaan.

Bovendien zijn inruil en transport mogelijk in overleg, waardoor je aankoopproces zo soepel mogelijk verloopt. Ervaar de kracht en precisie van de Still FM-X14 elektrische reachtruck zelf.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4095 kg

Vergelijkbare machines