• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still FM-X14

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

6.779 uur

2017

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelFM-X14
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren6.779 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Bekijk deze hoogwaardige Still FM-X14 elektrische reachtruck, speciaal ontworpen om jouw productiviteit te verhogen en je dagelijkse werkzaamheden te vergemakkelijken. Met een hefvermogen van 1400 kg en een indrukwekkende hefhoogte van 890 cm, voldoet dit model aan de eisen van zelfs de meest veeleisende werkzaamheden. Daarnaast biedt de 301 cm vrijheffing extra flexibiliteit in het manoeuvreren van goederen.

Deze reachtruck is door de keuring tot november 2024, dus je kunt er nog jaren mee vooruit zonder zorgen over veiligheidsinspecties. De uitrusting omvat een reeks functies die ontworpen zijn om de bedieningscomfort te verbeteren, zoals een zijverschuiving, triplex mast en joystick-besturing.

De Still FM-X14 is ook uitgerust met non-marking banden om vloermarkeringen in jouw magazijn of opslagplaats te voorkomen. Deze hoogwaardige reachtruck wordt aangedreven door een 2021 batterij en wordt geleverd met een bijgeleverde acculader.

Inruil en transport zijn mogelijk, zodat je probleemloos kunt overstappen naar deze efficiënte en betrouwbare reachtruck. Bespreek je opties vandaag nog.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3954 kg

Vergelijkbare machines