• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Genie gs2632

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

260 uur

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Biggelaar Machinehandel

Oudestraat 143
5421WD GEMERT

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGenie
Modelgs2632
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren260 uur

Omschrijving

Duik in de wereld van efficiëntie en betrouwbaarheid met deze Genie gs2632 hoogwerker. Met een gewicht van 1984 kg, is dit solide stuk apparatuur ontworpen om zelfs de meest uitdagende klussen aan te gaan. Met een indrukwekkend hefvermogen van 227 kg tilt het jou en al je nodige gereedschappen moeiteloos omhoog naar die moeilijk bereikbare plekken.

Afgemeten op een compact formaat van 2,30 x 0,8 meter past deze Genie hoogwerker door nauwe doorgangen en is daarmee perfect voor plekken waar ruimte schaars is. Om nóg meer flexibiliteit te bieden is het platform 90 cm uitschuifbaar, waardoor het bereiken van die lastige hoekjes een fluitje van een cent wordt.

Als klap op de vuurpijl is de Genie gs2632 ook nog eens elektrisch. Dit maakt het niet alleen een groenere keuze in vergelijking met brandstofalternatieven, maar vermindert ook de operationele kosten, aangezien er geen kosten verbonden zijn aan het bijvullen van brandstof.

Observeer, plan en bereik nieuwe hoogten met de Genie gs2632 hoogwerker. Want wanneer het gaat om functionaliteit en betrouwbaarheid, doet deze machine geen concessies.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1984 kg

Vergelijkbare machines